dentus logo

+36 30 2222 777
1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.

Kiemelkedően fontos számunkra, hogy a rendelőben zajló kezelések alkalmával mind a páciensek, mind a kezelő személyzet a legnagyobb biztonságban legyen!

Minden munkatársunkra vonatkozó, szigorú infekciókontroll szabályozást az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat - ÁNTSZ - ellenőrizte és hagyta jóvá. Ennek megfelelően adta ki a DENTUS - A fogorvos működési engedélyét, amely általános fogorvosi szakellátásra, szájsebészeti szakellátásra és éberszedáció (altatás) alkalmazására vonatkozik.

A fogorvosi/szájsebészeti beavatkozásokkal kapcsolatos óvintézkedések magukban foglalják:

  • egyszer használatos gumikesztyű, arcmaszk, szemüveg
  • egyszer használatos steril sebészeti eszközök használatát
  • fertőtlenítő szappan
  • kémiai felületfertőtlenítők munkafelületekre, kezelőegységre, padló- és falfelületekre
  • kémiai fertőtlenítők és sterilizálás munkaeszközökön történő alkalmazását.

Környezettudatos hozzáállás

A teljesen természetes módon egyszer használatos eszközökön túl elmondhatjuk, hogy minden, korábban textilekkel megoldott esetben újrahasznosított, papíralapú, eldobható eszközöket használunk: ilyenek a nyálkendők vagy a kéztörlők. Az orvosi munkában érzékelőkkel működtetett csaptelepek, kézfertőtlenítő szappan és papírtörlő adagolók működnek, melyekkel kiváltható az ezen eszközökkel történő érintkezés bemosakodáskor.

Komplett fertőtlenítés

Az Ön számára esetleg túl hosszú várakozás az előző páciens távozása és az Ön behívása között is a teljes kezelőegység, a rendelői felületek és eszközök komplett fertőtlenítésével, használt eszközök eltávolításával és újak kihelyezésével telik. Megértését köszönjük!

Sebészi beavatkozásokhoz sterilen csomagolt műszereket használunk, melyeket a csírátlanítási technikában vezető Melag cég autoklávjában sterilizálunk. Az autokláv egy olyan berendezés, mely hő, gőz és nyomás segítségével pusztítja el a baktériumokat és vírusokat. Az így csomagolt és sterilen tartott műszerek hosszú ideig felhasználhatók és a folyamat megbízhatóságát hatósági laboratóriummal rendszeresen felülvizsgáltatjuk.

A legjobb védekezés a fertőzésekkel szemben az információ!

Minél többet tud kezelési körülményeiről, annál megalapozottabb döntést hozhat egészségi állapotáról. Minden információt megadunk Önnek, hogy nyugodt szívvel vethesse alá magát a kezeléseknek. Kérjük, tegye ezt Ön is, ez mindannyiunk érdeke! A veszélyes hulladékok kezelése is szabályozott rendszerben történik, melyek elszállításáról és megsemmisítéséről szerződött partnerünk gondoskodik.

Az előírásokon túlmenően is igyekszünk környezettudatosan működni

A keletkező papírhulladék mérséklése és élő fák megóvása érdekében a szükséges egészségügyi dokumentációnak csak egy példányát nyomtatjuk ki archiválásra, az Ön példányát elektronikus levélben küldjük meg. Kérjük Ön is fontolja meg, hogy szükséges-e kinyomtatni azt.

Kapcsolat

phone +36 30 2222 777 mail info@dentus.hu location 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.
Hétfő 8-18 óra
Kedd 8-18óra
Szerda 8-18 óra
Csütörtök 8-18 óra
Péntek 8-13 óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Kérjen időpontot

© 2021. A DENTUS - A fogorvos weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll és az üzemeltető tulajdonát képezi.
Azok közlésre történő felhasználása, másolása a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül eredeti vagy átírt formában is tilos.

Adatvédelmi nyilatkozat (Dentus Magyarország Kft. által üzemeltetett honlapokra vonatkozóan)

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.