dentus logo

+36 30 2222 777
1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.

Ha még nem járt nálunk, kérjük, egyeztessen időpontot recepciós kollégáinkkal egy első vizitre. Ha már visszatérő páciensünk, keressen minket szokásos elérhetőségeinken.

A DENTUS fogorvosi rendelő nyitvatartási időben előjegyzés alapján fogadja pácienseit, ez idő alatt több módon is felveheti velünk a kapcsolatot: személyesen, telefonon vagy online - munkatársaink megkeresik az Önnek legmegfelelőbb időpontot. Aktuális nyitvatartási időnkről itt tájékozódhat.

  • Recepciós munkatársunk e-mailben küld elektronikus visszajelzést lefoglalt kezelési időpontjairól.
  • Rendszerünk SMS-ben automatikusan emlékezteti Önt a kezelés előtti munkanapon.
  • Az értesítés kiküldésének esetleges elmaradása (pl. technikai okokból) nem jelenti a lefoglalt időpont törlését!

Sürgősség esetén

Amennyiben fájdalmas foga van, vagy sürgősségi beavatkozásra van szüksége, igyekszünk aznap fogadni, így a felmerülő sürgősségi helyzetek okozhatnak csúszásokat. Bízunk benne, hogy ez ritkán fordul elő, de „minden esetben az a páciens a legfontosabb, aki a fogorvosi székben ül”. Megértését kérjük, ha várakoznia kell, és türelmét köszönjük!

Tudjuk, hogy Önnek is drága az ideje, ezért mindent megteszünk, hogy a várakozással töltött időt minimalizáljuk és kezelését a tervezett időpontban megkezdjük. A leggondosabb felmérés ellenére is felmerülhet azonban a kezelések során számtalan olyan, előre nem látható helyzet, mely meghosszabbíthatja az adott beavatkozásra tervezett időt.

Kapcsolat

phone +36 30 2222 777 mail info@dentus.hu location 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.
Hétfő 8-18 óra
Kedd 8-18óra
Szerda 8-18 óra
Csütörtök 8-18 óra
Péntek 8-13 óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Kérjen időpontot

© 2021. A DENTUS - A fogorvos weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll és az üzemeltető tulajdonát képezi.
Azok közlésre történő felhasználása, másolása a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül eredeti vagy átírt formában is tilos.

Adatvédelmi nyilatkozat (Dentus Magyarország Kft. által üzemeltetett honlapokra vonatkozóan)

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.